Ny domän och framtiden

Hej kära bloggläsare!

När jag började nagelblogga för några år sedan hade jag inte någon tanke på att det skulle bli mer än en blogg som vänner följde. Därför la jag min blogg på en domän som jag redan ägde. Åren har gått och bloggen har nått ut till fler än vad jag förväntat mig, och med det har jag känt att det varit dags att förnya sig och byta domän. En domän som jag har betydligt bättre förutsättningar att växa med (och slipper skämmas över när någon frågar vad min blogg heter, heh).

Härmed presenterar jag min nya skönhetsblogg: sminkism.se!

Följer du mig på bloglovin behöver du inte göra något, men följer du mig på annat sätt så hoppas jag att du väljer att följa med mig till min nya domän. Min instagram kommer vara densamma (men med nytt namn).

Väl mött,
Emilie