IsaDora Gel Nail Lacquer A/W15

isadora_gelnail_aw15_1 isadora_gelnail_aw15_2Färgerna ovan ingår i IsaDoras Gel Nail Lacquer a/w-kollektion för i år. Rätt så fina vågar jag påstå. Den där gråa turtledove ser ut att vara riktigt trevlig, den måste jag nog spana in nästa gång jag har vägarna förbi en affär med IsaDora.

Jag har fått hem följande fem färger:

IsaDora - 234 Marron Glacé

IsaDora – 234 Marron Glacé

IsaDora - 248 Dark Temptation

IsaDora – 248 Dark Temptation

IsaDora - 245 Berry Baroque

IsaDora – 245 Berry Baroque

IsaDora - 243 Hot Chili

IsaDora – 243 Hot Chili

IsaDora - 235 Midnight

IsaDora – 235 Midnight

Jag har aldrig testat IsaDoras gel-lack förut, men tycker att de var helt ok att måla med, inte det bästa jag testat men inte heller det sämsta. Däremot så torkade de jäkligt snabbt, speciellt med det tillhörande top-lacket! Om lacken håller vad de lovar (1 week super shine) låter jag vara osagt eftersom jag helt enkelt inte haft tid att testa.

Kollektionen bör redan finnas i butik, och lacken har ett rek. pris på 89 kronor styck.

Det här inlägget innehåller en eller flera produkter jag har fått av tillverkaren, ett företag eller dess PR-byrå. Det låter jag inte påverka min åsikt, jag anser att ett ärligt inlägg gynnar alla parter.