OM BLOGGEN / ABOUT THIS BLOG

Jag som har denna blogg heter Emilie, är 29 år och bor i norra stor-stockholm. Jag använder bloggen till att skriva om det jag känner för för tillfället, mestadels blir det nagellack. De produkter jag skriver om har jag köpt själv, om inte annat anges. Har jag fått en produkt av ett företag eller dess PR-firma hindrar inte det mig från att vara objektiv och skriva vad jag personligen tycker om saken.

Vill du av någon anledning komma i kontakt med mig, så skicka ett mail till
krexperplex (at) gmail.com

My name is Emilie, I am 29 years old and live in Sweden, and this is my blog. I am using this blog as my personal space to write and post what I want. Too much nail polish. The products I write about I have purchased myself, unless stated otherwise. If I post about something I have recieved as a press sample, I still write my honest opinion. 

If you want to contact me please email krexperplex (at) gmail.com

2 thoughts on “OM BLOGGEN / ABOUT THIS BLOG

Leave a Reply