Hejhej!

Sorry, jag fick en smärre livskris/depp/utbrändhet och har bara klarat av att spela playstation (4!!) dygnet runt i en lång period (true story), men nu har jag och sambon målat om lägenheten så nu känns livet bättre! (eller så är jag bara hög på färgångorna, vem vet (eller nä, vi har målat med astma&allergiförbundet-märkt färg…))

Eftersom jag spenderat ca 400+ timmar på följande spel kan jag ju lika gärna ge dem varsitt omdöme:

The Witcher 3: Är så HIMLA skönt för självkänslan att vara den enda snygga och kapabla mannen i hela världen. Med råge dessutom! (ps man får ligga jättemkt (tex ovanpå en enhörning))

Dragon Age: Inquisition: Var inte alls spännande först, sen insåg jag att man kunde ragga på folk.

Bloodborne: Har dött 500+ gånger, klarat ca 1/10 av spelet, det är nästintill lika frustrerande som att läsa folks idioti på flashback, men ack så tillfredsställande när man väl kommer någonstans.

Hur har du spenderat din sommar? :D