Hejhej!

Vill bara säga att jag inte är död! Det har blivit väldigt tyst här, av olika anledningar. Typ jobb, steam-rea, avhuggandet av halvt finger på blogghanden osv. Men frukta ej, det händer saker bakom kulisserna! Jag har några planerade inlägg för den närmsta tiden (de bör väl börja komma upp i nästa vecka, om inte tidigare), och knåpar även på en ny bloggdesign. Allt för att 2015 ska bli mitt bästa bloggår hittills.

/Just wanted to let you know that I’m not dead! It has been silent, for different reason. Like work, steam having their annual christmas sale, oh and accidentally cutting a piece of my finger off (the swatching hand!!). But I have som stuff planned (that hopefully will be up next week, or maybe sooner), and I am also working on a new blog design. Will try to make 2015 my best blogging year ever!

4 thoughts on “Hejhej!

  1. Alltså hjälp, det där med avhugget bloggfinger låter inte als bra. Hoppas att det läker som det ska!

  2. Eeek! Jag är som vanligt efter i mitt bloggläsande och såg det där med det avhuggna fingret först nu. Låter högst obra. Hoppas det läker fort!

    • skönt att det inte bara är jag som ligger efter… även om jag ligger typ 2 månader efter. heh.

      • Det gör nog jag med för det mesta. Men jag brukar bara ge upp om det, läsa det senaste när jag kommer fram till det och låta bloglovin’ glömma de äldsta inläggen åt mig. I alla fall misstänker jag att de markeras som lästa efter att tillräckligt mycket tid har gått… Jag borde nämligen ha fler olästa inlägg än jag har. ;-P

Comments are closed.