Daisy Beauty Expo 2015

I lördags förra veckan hade jag äran att få närvara på Daisy Beauty Expo. Det var en mycket spännande och lärorik dag med många nya människor, nya märken och informativa föreläsningar. Jag hoppas innerligt att det blir en nästa år också! (och att jag får gå på den med, såklart). Med hem fick jag massor av produkter, jag som inte är van att få saker känner mig spoiled rotten typ. Ingen aning om vad jag ska börja med att testa. Vill testa allt på en gång men jag tror inte det gör någon nytta att testa 3 ansiktskrämer på samtidigt… .// Fick även med hela 3 rengöringar, vilket passar perfekt eftersom min precis tagit slut. Närmare presentation av produkterna kommer!

Det var så mycket att ta in på mässan att jag blev smått överväldigad och orkade inte fota allt, som jag hade tänkt. Men här är iaf några bilder!

LOOK AT THEM PRETTIES!!

LOOK AT THEM PRETTIES!! (bareMinerals)

BON - Nytt märke för mig, men mycket nyfiken på att testa!

BON – Nytt märke för mig, men mycket nyfiken på att testa!

Depends nya 7-day system

Depends nya 7-day system

Medik8 - Nytt märke i Sverige! Så sjukt pepp på att testa!

Medik8 – Nytt märke i Sverige! Så sjukt pepp på att testa!

REN släpper nytt beauty-serum

REN släpper nytt beauty-serum

7 thoughts on “Daisy Beauty Expo 2015

  1. Åh, jag är allt lite avis! Jag hade också gärna gått, men blev inte inbjuden. Hoppas vi ses på något nagellacksevent framöver!

  2. Sååå synd att det sammanföll med min examen, så trist när man är tvungen att tacka nej till ett sådant grymt event. Det verkar ha varit en kanondag har jag förstått. Mycket underbara märken. :-)

  3. Åh, så kul. Hade också velat gå på sånt här. Hade varit kul att träffa på dig! :)

    • Ja, det hade varit roligt att ses! Blir det ett till expo får du se till att bli bjuden ,)

  4. Kul att träffa dig där! Vet inte heller var jag ska börja… Mina grejer står över hela köksbordet fortfarande… Heh

    • Detsamma! .D Mina står på golvet i vardagsrummet… i ett hörn. Ingen aning om var jag ska göra av dem.

Comments are closed.