Bästa köpen 2014

NOTE TO SELF: ska man tidsinställa inlägg är det ju bra om man ställer in rätt datum också.

Förra året köpte jag på mig en del grejor (heh). Jag är rätt dålig på att sedan faktiskt använda de saker jag köpt, men några har jag använt flitigt eller känt att jag fått stor nytta av. De får koras till de bästa köpen 2014!

De bästa köpen inom hudvård:

bb14_magnaminty bb14_oatifixAv den hudvård jag använt, känner jag att det som varit mest värt är dessa två masker från Lush. Det finns en del annat som jag tyckt varit bra (återkommer om det), men som inte riktigt lämnat mig lika nöjd som dessa. Mask of Magnaminty är mint-fräsch och suger åt sig orenheter, medan Oatifix har närt min hud och gjort den, ptja, ‘squishy’? Kommer inte på något bättre ord. Plump kanske. Mjuk, återfuktad och med hälsosam studs. Påminner mig om att jag måste köpa en ny burk… (för min hy är knappast hälsosam för tillfället, tack vintern.)

De bästa köpen inom smink:

nyx_blush_taupeNYX Powder Blush – Taupe. Sedan inköpet är det inte många gånger jag sminkat mig utan att använda det här. Perfekt för att subtilt framhäva kindbenen.

mac_kelly_cheekybuggerMAC Powder Blush – Cheeky Bugger, från Kelly Osbourne-kollektionen. Ett rouge jag sträckt mig efter när jag inte orkat tänka så mkt på hur jag ska sminka mig. Dvs nästan jämt. Helt klart värt köp.

Ett foto publicerat av @krexie

Sminkborstar från ZOEVA. Believe the hype. Typ. Jag köpte på mig ett kit, och jag tror faktiskt att jag fått användning av alla borstar, vilket inte alltid är fallet när man köper kit.

kikoNagellack från KIKO. Jag är sjukt nöjd med alla de lack jag köpt på mig från kiko. Jag tycker att alla de jag testat haft bra formula och hållbarhet. Att jag köpt merparten av dem för ca inga pengar alls gör ju knappast det hela sämre.

Sen finns det såklart många produkter jag köpt som jag känner mig nöjd med, som varit värda sina pengar osv. Bland dessa finner man tex anastasia brow wiz (duh), paletterna från sleek, serum från Antipodes, Kellys ögonskuggspalette från MAC, borstar från Real Techniques, MACs mineralize skinfinish natural, Yves Rocher youthful glow foundation, The body shop drops of youth, nagellack från Orly, CARGO better-than-waterproof mascara, osv osv.

Vad var era bästa köp under 2014? Tell me!

6 thoughts on “Bästa köpen 2014

 1. Kikolack och ansiktsmasker från Lush är verkligen bra grejor, det håller jag med om! Mina favoriter i år (off the top of my head) är min stora bunt med Nerdlacquers och min underbara Balm Jovi-palett från The Balm.

  • fan, måste testa nåt från the balm känner jag, alla verkar ju älska deras grejor!

   • Jag har inget annat från dem, bara den där paletten, men den är jättebra! Perfekt resepalett, man kan göra jättemånga olika sminkningar med den. Fast jag måste väl erkänna att jag ganska mycket köpte den eftersom den var på hårdrockstema. Jag är uppenbarligen en sucker för marknadsföring ibland. :-P

 2. Bästa köpet, eller bästa beslutet snarare, var att testa rasullera. Tvättar hår och kropp med det, gör ansiktsmasker med det och har det som torrschampo. Bra skit helt enkelt. Sen är jag glatt överraskad av Isadora Vibralash som jag mest köpte för att komma upp i fraktfritt nånstans. Borsten, inte mascaran i sig tyvärr.

 3. Zoeva brushes seem interesting… I’d might be in need for at least few of them. Must google if I could buy them reasonably somewhere. :)

  My best cosmetic purchase last year were YSL lipsticks, of which I find the easyest wearable shade Rouge Pur Couture 66, it’s wearable even at work! :)

  • yes, YOU NEED ZOEVA! I don’t know of anyone who doesn’t love their zoeva brushes. I think you can order from their own website?

Comments are closed.