OPI 50 shades of grey and hawaii

(see swatches of fifty shades of grey in this post

and swatches of the hawaii collection in this post)

Ikväll har jag varit på event för OPIs kommande kollektioner, 50 shades of grey och även vår/sommarkollektionen Hawaii. Jag har fått med mig båda kollektionerna hem, så mer ingående inlägg inkl. swatches kommer så fort som möjligt! Fifty shades kommer att komma i butik i januari om jag minns rätt, och Hawaii i mitten av februari. Här kommer en liten sneak peak!

/Two of the collections from OPI coming in 2015, 50 shades of grey and the spring/summer collection Hawaii! I will swatch these asap!

opi, 50 shades of grey, fifty shades, fifty shades of grey opi, 50 shades of grey, fifty shades, fifty shades of grey opi, 50 shades of grey, fifty shades, fifty shades of grey opi, 50 shades of grey, fifty shades, fifty shades of greyopi, hawaii opi, 50 shades of grey, fifty shades, fifty shades of grey, hawaii

4 thoughts on “OPI 50 shades of grey and hawaii

  1. Åh, det hade varit så kul att vara med på eventet men det passar aldrig när det är mitt i veckan för mig som bor typ 40 mil från huvudstaden. Är inget fan av 50 Shades egentligen men lack är ju alltid kul och sommarlacken ser intressanta ut. :) Vill se, vill se.

    • Hoppas att du kan komma på ett event någon gång, för det hade varit roligt att träffa dig! .D

  2. Jag som är ett stort fan av 50 shades tycker det vore kul att ha denna kollektion, men det får kanske bli minikitet…;-) De ser riktigt fina ut, trodde aldrig jag skulle tycka det, eftersom jag är inte är ett fan av gråa lack….men men det är ju kul att man kan ändra sig ibland…;-)

Comments are closed.