NOTD: Kiko 524 Blue Multicolor

Ok, det är inte dagens naglar, utan ca naglarna för 3-4 veckor sedan. mvh, ligger efter i bloggandet. Ligger även efter i bloggläsandet. LIGGER EFTER ÖVERALLT. Ni vet hur man känner sig när man är på väg att bli sjuk, men det inte brutit ut än? Så har jag varit sen september. Sjukt frustrerande. Ena dagen kan det kännas som att jag är friskare, för att sedan verkligen bli hängig, men det bryter aldrig ut ordentligt. Börjar vänja mig nu iaf så jag vet hur jag ska fördela min ork under dagen. Kanske till och med orkar måla naglarna igen!

Här har ni Kiko Nail Lacquer 524 Blue Multicolor, ett lack jag nästan tyckte lika mkt om på naglarna som i flaskan! Inte illa! Det händer mig rätt ofta att jag älskar ett lack i flaskan, men när det sedan hamnar på naglarna känner jag bara ‘meh’.

/NOTD from a couple of weeks ago. Kiko 524 Blue Multucolor, I LOVE THIS!

KIKO Nail Lacquer - 524 Blue Multicolor

KIKO Nail Lacquer – 524 Blue Multicolor

KIKO Nail Lacquer - 524 Blue Multicolor

KIKO Nail Lacquer – 524 Blue Multicolor

6 thoughts on “NOTD: Kiko 524 Blue Multicolor

    • Ja!! Jag med. Känns som att kiko börjar bli mitt nya favvomärke, haha.

  1. Åååh! Jag har det exakt likadant! Inte tränat på 7 veckor för jag är orolig över att bli sjuk på riktigt. Börjat bli rejält irriterande nu. :/

    • Själv vågar jag nästan aldrig träna, pga träningsintolerans. Kan bli sjuk i flera veckor om jag råkar trötta ut mig för mycket ;(

Comments are closed.