Lanseringsevent för Make-Up Studio (picture heavy)

För ca 2 veckor sedan var jag på lanseringseventet för Make-Up Studio i Sverige. Make-Up Studio är ett professionellt märke som grundades i Nederländerna 1980, idag finns de i över 70 länder och nu även i Sverige. Har ni inte hört talas om märket förut är ni nog inte ensamma – själv hade jag ingen aning om vad det var förr än i augusti i år, då märket nämndes lite snabbt av PR-byrån. Jag gissar på att vi som vanliga konsumenter inte fått nys om märket tidigare eftersom känslan man får av produkterna och märket är att de först och främst vänder sig till professionella makeup-artister. Över 1600 produkter finns i sortimentet, och här följer en bildkavalkad på vad de har att erbjuda:

mstudio_blusher mstudio_boxes mstudio_bronzehighlight mstudio_brow mstudio_brushesnero mstudio_brushesselect mstudio_compactpowder mstudio_concealer mstudio_concealer2 mstudio_durablelipfluid mstudio_durablepigments mstudio_eyelashes mstudio_eyelashesextravagant mstudio_eyelashesglitterglamour mstudio_eyeliner mstudio_eyepencilkohl mstudio_eyeshadow1 mstudio_eyeshadow2 mstudio_faceit mstudio_h2oaquapaint mstudio_individualeyelashes mstudio_jewelmetallic mstudio_lightvelvet mstudio_lipglosssupershine mstudio_lipstick mstudio_lumiere mstudio_neutralizer mstudio_notransfer mstudio_paintgloss mstudio_poster mstudio_powdercompact mstudio_prebasehydromat mstudio_primermascara mstudio_shimmer mstudio_shinyglitter mstudio_translucentpowderLedsen över de lite halvkassa bilderna, men det var 1. dåligt ljus i lokalen (glad att min kamera klarar högt ISO) och 2. uppenbarligen väldigt mkt produkter, så att ta bra bilder på allt skulle tagit ca 38 timmar. Hoppas att ni får en hint om vad de har iaf. Kort och gott finns det nog nånting för alla, till och med foundation-vis!

Jag fick med mig några produkter hem, som det kommer ett inlägg om senare, med swatches och recension.

Vill man bekanta sig med märket, och kanske till och med köpa något, kan man spana in deras svenska webshop.

One thought on “Lanseringsevent för Make-Up Studio (picture heavy)

  1. Åhhh, jag blir allt lite bitter över att jag skulle bli förkyld just då så jag missade lanseringen! Produkterna ser hur fina ut som helst, och det hade varit kul att träffa dig igen!

Comments are closed.