Tom Ford SS15-inspired look

Häromdan tittade jag på HarryMakesItUp youtubekanal, och såg DEN HÄR videon på en Tom Ford SS15-inspirerad makeup. Föll pladask för looken och försökte återskapa den. Tyvärr blev det inte riktigt som jag ville. Det blev messy, men jag ville ha det ännu mer messy. Riktigt jäkla kladdigt och skitigt liksom. Men practise makes perfect, nån gång kanske jag får till det. Är lite ringrostig för tillfället (inte för att jag var så himla bra förut heller…)

/I watched this Tom Ford SS15 inspired look by HarryMakesItUp the other day, and wanted to recreate it. Unfortunately I’m no awesome make up artist, so it didn’t turn out the way I wanted. It’s messy, but I wanted it even messier. Oh well, practise makes perfect, maybe I’ll get the hang of it some day.

fotd_141002_1 fotd_141002_2EYES:
L’Oréal Color Riche Le Kajal – 501 Black
Urban Decay Naked 2 Palette – Pistol
L’Oréal Miss Manga Mega Volume Mascara – Black

LIPS:
IsaDora Perfect Moisture Lipstick – Pink Pashmina

5 thoughts on “Tom Ford SS15-inspired look

  1. Pingback: Läst i veckan – v 41 » Kajalpennan

Comments are closed.