Sneak peek: Sleek haul!

Ska jag vara frank så har jag en riktigt kass vecka (hade tex planerat att vara med på Karins united in green-vecka (depression awareness) men har varit för deppig för det, haha), därför blev jag lite extra glad när min beställning från Sleek dök upp i brevlådan. Tänker göra ordentliga inlägg för varje produkt, men eftersom jag blev så glad över dessa produkters ankomst så kände jag att jag ville dela med mig en snabbtitt på en gång! Allt ser så himla fint ut. Jag måste erkänna att jag alltid trott att sleek-paletterna varit betydligt större än vad de är. Det är inget minus dock, jag föredrar helt klart att de är lite mindre.

Jag beställde dessa från Sleeks hemsida, och hela kalaset inkl. frakt gick på under 400 kr.

/A sneak peek at my Sleek haul that arrived in my mail today. I will do proper posts about the products, but I wanted to share them right away since they’re so pretty!

Sleek Blush Pomegranate

Sleek Blush – Pomegranate

Sleek Blush By 3 - Pink Sprint

Sleek Blush By 3 – Pink Sprint

Sleek i-Divine - Oh So Special

Sleek i-Divine – Oh So Special

Sleek i-Divine - Sunset

Sleek i-Divine – Sunset

Sleek i-Divine - Vintage Romance

Sleek i-Divine – Vintage Romance

6 thoughts on “Sneak peek: Sleek haul!

  1. Så fina paletterna ser ut, och det var ju faktiskt inte särskilt dyrt alls för så mycket smink.
    Det är lite ironiskt att du inte har orkat vara med eftersom du har varit deppig. Det visar ännu mer på behovet att uppmärkssamma depression… Hoppas du mår bättre nu!

    • Ja det är faktiskt rätt ironiskt. Tyvärr mår jag inte direkt bättre, men det brukar bli såhär när vädret slår om.

    • Ja, nu har jag massor att leka med! Kul att du gillar paletten, jag hoppas på att jag också ska tycka om den.

  2. Åh så mycket fint, vill köpa Oh so Special! Kände lite samma sak när jag köpte min första palett, kändes jätteliten, men som sagt då får den plats när man reser!

    • Var liksom lite orolig över hur jag skulle få plats med paletterna (trodde uppenbarligen att de var enorma) så blev rätt glatt överraskad över att de faktiskt får plats i vilken liten låda som helst!

Comments are closed.