NOTD: Barielle – Polished Princess

Om det är något jag inte känner mig som för tillfället så är det en polished princess. Jag har verkligen mått dåligt den senaste veckan. Därav bristen på inlägg. Jag fick hem en massa nya nagellack och började genast swatcha Orlys höstkollektion, men alla bilder (förutom en) blev total skit, och det gjorde mig knappast på bättre humör. Nu har jag en hel drös saker som bara ligger och väntar på att bli fotade och bloggade om.

Nu är det iaf onsdag och då tog jag mig själv i kragen och letade upp ett grönt lack att lacka med till Karins gröna onsdag. I mina gömmor hittade jag Barielle – Polished Princess, ett lack jag ägt rätt länge men aldrig kommit mig för att använda. Tyvärr verkar formulan inte helt hundra, eller så kan det vara mitt topplack som börjar bli gammalt. För torktiden var hemsk, och det började dessutom krympa. Som grädde på moset var penseln rätt wonky vilket gjorde det besvärligt att måla. MEN DET ÄR JU FINT IAF.

/Todays nails is Barielle – Polished Princess. I’ve been really down the past week, so it’s safe to say that I’m certainly not feeling like a polished princess. I don’t know if it’s the polish or just my top coat that’s getting old, but this took forever to dry and even started to shrink. The brush was super wonky too, making it difficult to paint nicely, but at least it’s a nice color.

Barielle - Polished Princess

Barielle – Polished Princess

5 thoughts on “NOTD: Barielle – Polished Princess

 1. Pingback: Vacker & Underbar » Deltagare Grön Onsdag

 2. På bilderna ser det inte ut som att du har haft problem. Flawless som alltid. Barielle har jag ett gäng i Helmer. Alla är testade men jag är lite sugen på att ge mig på några av dem snart. Försöker få fram gamlingarna emellanåt.
  Rekommenderar du Orly’s höstkollektion?

  Och du, hoppas du mår bättre snart. :)

  • Mja, problemen kom ju mer efteråt, när jag tog bilderna hade ju lacket knappt torkat en sekund ,D Och en handikappad pensel kan man ju rensa upp efter. Nåja, jag säger bara, MER GAMLINGAR! Snälla! Jag tycker det är så trist att man glömmer bort alla gamla skatter eftersom man mest visar upp nyheter. När det kommer till Orlys höstkollektion så skulle jag nog rekommendera den, men sen är jag ju lite biased eftersom jag älskar orly. Men den semimatta gröna är ett solklart köp, tycker jag. Jag ska försöka göra om mina swatches och få upp ASAP!

 3. Åh vad tråkigt för dig att ha tagit så mycket kort och det inte blev bra sen. Förstår att du blev på dåligt humör, det hade jag också blivit.
  Men vilket fint lack du visar idag. Sååå snygg färg. Trist med formulan. :-)

  • Det är helt sjukt frustrerande när man swatchat i flera timmar och sen blir bilderna sämst ever ,( Hände mig idag igen, jag börjar undra om det är något svaj med objektivet.

Comments are closed.