Höstiga lack från OPI del 2

Här kommer del två av mina gamla höstlack från OPI. Jag har valt ut dem på samma sätt som de i förra inlägget, dvs kollat vilka som finns på OPIs (amerikanska) hemsida. Dessa lack kommer från Touring America-kollektionen som kom ut hösten 2011.

/Oldies again! These are from the Touring America collection released 2011.

Are We There Yet?

Are We There Yet?

Color To Diner For

Color To Diner For

Get In The Expresso Lane

Get In The Expresso Lane

Honk If You Love OPI

Honk If You Love OPI

I Eat Mainely Lobster

I Eat Mainely Lobster

My Address is Hollywood

My Address is Hollywood

Road House Blues

Road House Blues

Bjuckar även på en bild på det finaste jag har, min katt Belton! .)

/THIS IS MY CAT BELTON I LOVE HER TO PIECES!!!111233 .)

belton_20140904

These were given to me by the company or their PR-firm for review purposes. Not the cat though, I paid for her myself ,)

7 thoughts on “Höstiga lack från OPI del 2

    • Visst är det roligt att bli lite påmind om äldre lack? Man är ofta så uppe i nuvarande kollektioner att man helt glömmer bort en massa gamla skatter.

    • Belton tackar för komplimangen, hon håller nog med fullständigt om att hon är supersöt dessutom. She’s cute and she knows it ,D

  1. Mer kattbilder! Älskar verkligen hur du målar, det blir så jämnt, fint och du kommer så nära nagelbandet!

    • Practise makes perfect (du skulle sett hur illa jag målade i början). Det är ett under att jag kan måla som jag gör med tanke på mina superskakiga händer, haha. Men måste väl erkänna att jag oftast (men inte alltid) kör lite clean-up. Penseln jag använder till det börjar dock bli så sliten att den nästan bara gör saken värre ,D

  2. Jag vet inte om jag minns rätt men jag TROR att jag har för mig om att jag gillade hela Touring America-kollektionen (I Eat Mainely Lobster är en av storfavoriterna!). Kul att se lite äldre lack igen :)

    Och miiisseeen <3

Comments are closed.