Några NOTDs

Jag är nog sämst i världen på att visa upp vad jag har på naglarna till vardags. Nu har jag dock bestämt mig för att bli betydligt bättre på detta, speciellt nu när jag har en massa nya fina lack som inte tillhör en specifik kollektion. Så nu tänkte jag bjucka på tre KIKOlack som jag haft på den senaste tiden! Värt att nämna kanske är att när jag målar naglarna ‘på riktigt’ så orkar jag inte måla lika noga som när jag swatchar, och orkar dessutom inte lägga ner lika mkt tid på att försöka få en bra bild. Men hoppas ni gillar’t ändå!

/I’m the worst at posting NOTDs, but I’m gonna try my best to become better. So here are three KIKO lacquers that I’ve worn recently. (sorry for the crappy pics)

KIKO Nail Lacquer 500 - Pearly Oleander Pink

KIKO Nail Lacquer 500 – Pearly Oleander Pink

KIKO Nail Lacquer 356 - Melon

KIKO Nail Lacquer 356 – Melon

KIKO Nail Lacquer 344 - Light Misty Green (which is not green but blue?)

KIKO Nail Lacquer 344 – Light Misty Green (which is not green but blue?)

2 thoughts on “Några NOTDs

  1. Jag är i så fall sämst på att visa upp kollektioner. Önskar att jag var lite bättre på att swatcha och visa hela kollektioner i ett inlägg men orkar inte. Tycker själv att det är kul med inlägg som innehåller flera swatches från en kollektion. Jäjä. Fina swatches idag, tycker jag allt. Speciellt Melon. :)

    • Tack! ^__^ Och ja melon är fin! Tyckte om den mer än vad jag trodde jag skulle göra.

Comments are closed.