Hur gick det med min nya hudvård?

Jag hade ju planerat att swatcha China Glazes sommarkollektion, vilket jag till hälften gjort, men denna kollektion gör mig av någon anledning helt uttråkad och jag har skjutit upp på att swatcha resten i vad som känns som en evinnerlighet. Nu när det dessutom är så jäkla varmt så är ju inte motivationen att sitta och pilla med lack i flera timmar på topp direkt (risk för bubblor typ 99%!!!!135). Ska jag vara frank har jag visserligen inte spenderat min tid ute i det härliga vädret, utan suttit inomhus och spelat det mörka och depressiva (med andra ord fantastiska) spelet The Cat Lady.

Därför tänkte jag istället (för ChG swatches) ge en uppdatering kring min hudvård som jag bytte ut i våras. Jag köpte ju på mig en del produkter från Mario Badescu, och känner att jag nu har använt dem tillräckligt för att ge ett utlåtande.

English: Update on the new skincare I bought this spring from Mario Badescu! Sorry for the lack of posts, but I’ve been playing The Cat Lady. It’s dark and depressive, i.e. awesome.

Almond & Honey Non Abrasive Face Scrub

Almond & Honey Non-Abrasive Face Scrub

Jag har läst väldigt skiftande recensioner om denna, men då merparten var positiva så slog jag till. Jag måste dock sälla mig till de som inte är positivt inställda. Tyvärr så märker jag i princip ingen effekt alls. Den har fått flytta in i duschen, dit jag brukar förpassa de produkter jag inte är särskilt nöjd med.

/Does absolutely nothing for me. 

Hyaluronic Mosturizer SPF 15

Hyaluronic Moisturizer SPF 15

Uh, vilket felköp. Första dagarna jag använde den här var det AMAZING. Min hud har typ aldrig varit så mjuk och len och fantastisk och underbar osv. Några dagar senare var det katastrof, jag blev skrovlig och allt kändes i obalans. Jag trodde att jag hade läst innehållsförteckningen på den här, men tydligen inte. Den innehåller nämligen mineralolja, och då brukar min hy reagera sådär. Sämst.

/I missed that this contains mineral oil. My skin loves it the first couple of days, then all hell breaks loose. 

Seaweed Cleansing Soap & Cleansing Lotion

Seaweed Cleansing Soap & Cleansing Lotion

Ptja. Vad ska man säga. De gör sitt jobb, men inte mer. De är alltså inte dåliga, de bara tillför inget. Jag tänker använda upp det som är kvar, men inget jag kommer köpa igen.

/These aren’t bad, but they’re not good either. They do their job, but nothing else. Won’t buy again.

Summa summarum så var det alltså inga höjdare, jag har gått vidare till andra produkter, som jag förhoppningsvis kan skriva om sen. Rengöringen använder jag som sagt fortfarande, men det andra är utbytt. Jag kan iaf trösta mig med att produkterna var billiga. Känns ju alltid sämre när man lagt ut en mindre förmögenhet på något och det inte funkar.