KIKO Nail Lacquer

Här kommer swatches på nagellacken jag köpte från KIKO!

280 Orange

280 Orange

Den här är inte fullt så röd IRL, utan mer orange, den var dock helt omöjlig att färgkorrigera rätt utan att det hela såg helt wonky ut. Tänk er att den ser mer ut som den gör i flaskan. Sisådär formula.

297 Acid Green

297 Acid Green

Den här är väldigt lik Vices Versa från Essies neonkollektion. Jag tror dock jag föredrar denna av nån anledning. Har inte världens bästa formula dock, men inget besvärande direkt.

310 Golden Orange

310 Golden Orange

ÄLSKAR DEN HÄR. Den ser betydligt mer ‘fruktig’ ut IRL, hade denna på mig förra veckan och det kändes som att mina händer hade förvandlats till apelsiner. Fast på ett bra sätt, haha. Den ser liksom juicy och uppfriskande ut. Bra formula.

383 Oil Blue

383 Oil Blue

Jag är en sucker för petrolfärger. Nuff said. Bra formula!

English: Swatches of the nail lacquers I bought from KIKO.

2 thoughts on “KIKO Nail Lacquer

  1. Grön, grön, GRÖÖÖN!!! Tycker riktigt mycket om de två orangea lacken med men lite svårt att se skillnaderna utom skimret då såklart.

Comments are closed.