Fredagsköpen

I fredags slog jag ju på stort och köpte på mig lite produkter från mac, och detta är vad som införskaffades:

Pro Sculpting Cream - Coffee Walnut

Pro Sculpting Cream – Coffee Walnut

Jag kände plötsligt häromdagen att jag ville testa på det här med contouring och sculpting. Färgen på denna är rätt märklig, lite grågrönbrun, men kvinnan jag handlade av förklarade bra och vänligt att det är rätt bra när de är lite gråa, eftersom skuggor är gråa. Och det är ju illusionen av skuggor osv man vill skapa. Nu återstår bara att se om jag 1. kommer lära mig att bemästra denna teknik och 2. kommer våga använda det utanför hemmets trygga vrå.

Cream Color Base - Pearl

Cream Color Base – Pearl

För att kunna skapa lite mer dimension i ansiktet köpte jag även på mig denna, en highlighter med lite gul ton. Har småtestat den och den känns helt ok, lagom med skimmer om man applicerar försiktigt, och går säkert att bygga upp till något mer extravagant. Tror dock att man måste vara rätt så blek (som jag) för att denna ska se någorlunda naturlig ut.

Mineralize Skinfinish Natural - Light

Mineralize Skinfinish Natural – Light

Har hunnit använda detta en gång, men mitt första intryck av det är att det är awesome. Jag spenderade flera timmar i solen, promenerade, åt middag, och behövde i princip aldrig bättra på pudret. Visst, blev väl lite blank mot slutet av dagen (typ vid åtta…), men aldrig sådär svettigt och flottigt blank man kan bli när det är varmt. Sjukt snyggt och naturligt resultat.

Nu är ju dessa produkter inget nytt under solen, men kände att jag ville dela med mig av mina inköp ändå .D

English: This is the mac products I bought last friday.