FOTD: standard.

Jupp, tänkte att jag skulle testa detta med fotds osv, mest för skojs skull så att jag kanske tar mig utanför min comfort zone gällande makeup. Trots stort intresse i många år är jag sjukt dålig på att köra fler looks än min standard (plus att min teknik typ inte har utvecklats sen jag var 17). Detta är min standard för tillfället, med undantaget att jag faktiskt inte brukar ha något på läpparna pga är FANATISK läppbitare. Har dock precis påbörjat projektet att försöka sluta, med att bära divserse läppgunk på dagarna. Så, här är jag, inklusive min Mycket Märkliga Hårfärg:

fotd_140424Om nån är intresserad så är detta vad jag har använt:
Ellis Faas Skin Veil foundation – S101L
Ellis Faas Concealer – S201
Lily Lolo Mineral Finishing Powder – Translucent Silk
Bare Minerals Blush – Miracle
NYX Butter Gloss – Apple Strudel
Too Faced Shadow Insurance
Bare Minerals Eyeshadow – Mademoiselle & Smoke
Bare Minerals Liner Shadow – Nurture
Max Factor – MasterpieceMAX mascara
P2 Fix and Style Eyebrow Gel – 010 Blonde

English: I’m trying out this FOTD thing in an attempt to get out of my comfort zone regarding make up looks. This is me and my standard look for the moment, with weird hair color and all.

One thought on “FOTD: standard.

  1. Grymt fräscht, älskar en enkel look, kör typ samma 5 dagar i veckan men tvingar på mig ögonskugga pga bloggyn.

Comments are closed.